Information från vår revisionsbyrån ViRedo

ViRedo AB är ekonomiska förvaltare för Champinjonen-Murklan Samfällighetsförening.

Det innebär att vi sköter om er avisering av avgifter, betalning av fakturor, upprättande av årsredovisning mm.  

Det är ViRedo som ni ska kontakta gällande frågor kring er avier, ni når oss på info@viredo.se

Box 55642, 102 14 Stockholm
Brahegatan 60
Växel: 08-555 160 60 
www.viredo.se

Kort information om ViRedo AB


ViRedo AB är en redovisningsbyrå som har varit verksam sedan slutet av 2006. Vi har sedan starten haft ett stort fokus på förvaltning av bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har vuxit med våra kunder och dess nätverk. ViRedo har två ägare, Jessica och Helena. Vi är idag 20 medarbetare i vårt företag varav fem av oss är auktoriserade redovisningskonsulter och en är auktoriserad lönekonsult. Vi är anslutna till Sveriges ledande branschförbund för redovisningskonsulter, SRF, (www.srfkonsult.se), vi arbetar i enlighet med Rex och Salk, vilket är en garanti för att vi utför våra uppdrag med ansvar och efter högt ställda etiska regler, samt att vi har erforderliga ansvarsförsäkringar.


Mer information om oss finns på www.viredo.se

Vårt generella arbetssätt

Vårt arbete utförs digitalt och med stöd av automatiserade processer där det är möjligt. Vi arbetar i webbaserade program. Fortnox för bokföring och Real för hyresadministration. Vi har även stöd för specifik rapportering via Oxceed. Med integrationer mellan programmen minimeras den manuella handpåläggningen. Tekniken gör att vi kan utföra vårt arbete effektivt och lägga mer tid på personligt engagemang där varje kund känner att de är viktiga för oss. Vi bemannar varje uppdrag med ett team. För varje uppdrag finns det 2-4 personer som är mer eller mindre delaktiga i uppdraget. En namngiven person är ytterst kundansvarig. Vi har en genomtänkt struktur för att hantera semestrar och annan frånvaro samt bra system för att dokumentera aktuella rutiner i varje uppdrag. För styrelsen och medlemmar finns information enkelt tillgänglig via webbaserade lösningar.

Våra styrkor

Vi hanterar varje uppdrag med största respekt och är tacksamma för det förtroende vi får. Vi är själva entreprenörer i grunden och vet vilken resa och utmaning det är att driva bolag/förening. Vi har en tydlig hållbarhetspolicy som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår personalstyrka har ett stort engagemang för ViRedo oss alla dess kunder. Tillsammans skapar vi samarbete byggt på glädje, omtanke och en gnutta magi!